torstai 22. joulukuuta 2016

Jouluksi rauhoitumme

Vuosi on ollut vauhdikas niin omalta osaltani kuin yhtiössämme. Töitä on riittänyt ja olemme saaneet paljon hyvää aikaan mm. verkostomme parantamisen ja häiriöiden vähentämisen osalta. Viime vuonna laajensimme verkostoa kaupungin laajentumisen myötä mm. Luonnonmaalla Kukolanvainiossa sekä Haijaisissa sekä jatkoimme katuvalaistuksen muuttamista nykyaikaisiin, turvallisuutta lisääviin ja energiaa säästäviin led-valoihin. Muita isompia työmaitamme olivat Luikkio-Soiniemi, Peräniitty-Riistavuori ja Isotalontie.

Viimeisen vuoden aikana on levinnyt monenlaista levottomuutta maailmalla ja Euroopassa. Uutta on ollut terrorin leviäminen yhä lähemmäs meitä, viimeisimmän osuessa nimenomaan joulun sanomaan ja rauhaan Saksassa. Tuomittavia tekoja, joille emme kuitenkaan saa alistua. Elämän on jatkuttava. Mielenkiintoista on ollut omin silmin havaita, millainen vaikutus näillä teoilla on ollut mm. Pariisin matkailijamääriin: heinäkuussa oli Seinen rannoilla vähemmän ruuhkaista, kuin aiemmilla käynneilläni.

Suomi on monessa mielessä turvallinen lintukoto, jollaisena olemme maatamme jo vuosikymmeniä pitäneet. Toivoa sopii, että näin olisi myös jatkossa. Jouluun liittyy selkeä rauhan sanoma ja sitä tulee vaalia, kukin tavallaan. Tärkeää on irrottautua arjen murheista ja rauhoittua työn ääreltä läheisten pariin. Toivottavasti kaikilla teillä on mahdollisuus viettää joulu läheisten parissa, hyvän ruoan ja juoman ravitsemina.

Me Naantalin Energiassa varmistamme, että pyhien viettonakin sähköt toimivat Naantalissa varmasti ja häiriöttä. Tällä erää ei ole uhkana suuria myrskyjä, joilta toivon mukaan muukin Suomi säästyy.
Näissä tunnelmissa haluan toivottaa itse kullekin Hyvää ja Rauhallista Joulua sekä menestyksekästä Uutta Vuotta 2017!

Pasi

Lunta tai ei, joulua valmisteltiin Naantalissa ripustamalla kuuseen valot.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti