tiistai 29. toukokuuta 2018

Energiaa säästäviä ilmalämpöpumppuja saa kauttamme

Aloitimme keväällä ilmalämpöpumppujen myynnin kotitalouksille ja yrityksille yhteistyössä naantalilaisen Varsinais-Suomen Vaihtolämpö Oy:n kanssa. Tavoitteena on tarjota asiakkaillemme uusia vaihtoehtoja energian säästämiseen ja lämmityskustannusten alentamiseen.

Ilmalämpöpumppujen käyttäminen on ekoteko, sillä yli kolmannes keskivertosuomalaisen hiilijalanjäljestä syntyy asumisesta ja kodin lämmittämisestä. Ilmalämpöpumput sopivat tukilämmitysmuodoksi öljy- ja sähkölämmityksen rinnalle uusiin ja vanhoihin rakennuksiin ja kaikkiin talotyyppeihin. Ne vähentävät öljyn tai sähkön kulutusta, ja lämmityskustannuksissa voi säästää vuosittain jopa satoja euroja.

Ilmalämpöpumput myös parantavat asumismukavuutta. Lämpimänä vuodenaikana niitä voi käyttää sisäilman energiatehokkaaseen viilentämiseen. Pumppu voi helpottaa allergikkojen elämää suodattamalla sisäilmasta pölyä, siitepölyä ja muita pienhiukkasia.

Varsinais-Suomen Vaihtolämpö on erikoistunut lämpöpumppujen myyntiin, asennuksiin ja huoltoon. He pystyvät tarjoamaan asiakkaille koko paketin avaimet käteen -palveluna: laajan valikoiman laadukkaita ilmalämpöpumppuja sekä luotettavaa, ammattitaitoista asennusta ja asiakaspalvelua. Tilauksen voi tehdä suoraan Naantalin Energian verkkosivujen kautta. Kaikki tuotteet myydään aina asennettuina ja käyttövalmiina, eikä talon rakenteisiin tarvitse tehdä erikoisratkaisuja.

Lue lisää ilmalämpöpumpuista verkkosivuiltamme ja tee tilaus. Voit ehtiä nauttimaan ilmalämpöpumpun viilennyksestä vielä tämän kesän helteillä!


Lämmintä kesää!

Pasi Haarala
Toimitusjohtaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti