keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Seuraa energiankulutustasi!

Etäluettavien mittarien asentaminen on nyt viety maaliviivalle. Etäluettavat mittarit yhdessä uusitun asiakasjärjestelmämme kanssa mahdollistavat yhä useammille asiakkaillemme oman energiankulutuksen seurannan.

OnLine-palvelussamme voi omien laskutus- ja asiakastietojen lisäksi seurata oman kulutuksen huippuja sekä notkahduksia. Tiedon perusteella oman kulutuksen voi ottaa tiukkaan syyniin: onko tavoissasi tarkistamisen varaa, voitko vaikka lämpötilaa laskemalla nipistää sähkölaskusi loppusummaa?

Viime vuoden toukokuussa avasimme nettisivuistamme mobiiliversion, jonka kautta internetiä älypuhelimella käyttävien asiointi helpottui. Nettisivuillamme on myös karttapohjainen häiriötiedotusjärjestelmä, joka ilmoittaa alueemme sähkökatkoksista sekä niiden laajuudesta. Omat kulutustiedot tai sähkönjakelun häiriöt voi tarkistaa myös silloin, kun ei ole tietokoneen ääressä.

Haluamme tarjota asiakkaillemme tietoa mahdollisimman helposti. Kevään aikana tuomme asiakkaillemme OnLine-palveluun myös uusia lisäpalveluita, joista kerromme lisää tulevissa asiakaslehdissämme.

Avasimme viime kuussa oman Facebook-sivun, joka toimii yhtenä viestinnän kanavanamme nettisivujen, asiakaslehden ja muun viestinnän joukossa. Tykkää sivustamme osoitteessa www.fb.com/naantalinenergia, niin saat tiedon uusista palveluistamme ensimmäisenä!

Pasi Haarala
toimitusjohtaja
Naantalin Energia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti